Over mij

Logopedist

olgapaterOlga Pater, ruim 15 jaar logopedist en sinds 2008 praktijkhouder. Getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonzaam in de gemeente Noordenveld.

Olga is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ze neemt deel aan een Kwaliteitskring, een intercollegiaal overleg.

“Als logopedist vind ik het belangrijk nieuwe ontwikkelingen te volgen en toe te passen. Regelmatig volg ik bijscholing en heb ik overleg met collega-logopedisten. In de loop van de tijd heb ik steeds meer contact gekregen met andere disciplines in (Nieuw-) Roden en Peize, waardoor er samenwerkingsverbanden zijn ontstaan.
Ik ben een enthousiaste, all-round logopedist met specialicaties op het gebied van spraak & taal bij (jonge) kinderen, afwijkend mondgedrag- en slikken, eet & drinkproblemen bij jonge kinderen en kinderen met het down-syndroom. Daarnaast maak ik gebruik van gebaren (NmG) in de communicatie met peuters.

In de behandeling met kinderen werk ik graag met varierend materiaal, de oefeningen worden in spelvorm aangeboden. Het is belangrijk dat uw kind met plezier naar logopedie gaat. Bij de behandeling van kinderen spelen ouder(s)/verzorger(s) een grote rol. U zult dan ook nauw worden betrokken.

Belangrijk tijdens de therapie is het contact tussen mij en de client. Een goede samenwerking zal de therapie positief beinvloeden”.